Nytt liv med nye tenner

Nytt liv med nye tenner

Tor Åge hadde dårlige erfaringer etter besøk hos skoletannlegen

Les mer
Velkommen til Budapest Klinikken

Velkommen til Budapest Klinikken

Velkommen til Budapest Klinikken AS®. Vi er den eneste på markedet som kan tilby deg en norsk tannklinikk i Budapest! Hos oss får du norsk garanti og forbruker- rettigheter.

Les mer
Tann for tann - krone for krone

Tann for tann - krone for krone

Kombiner det beste fra to verdener. Rimelig tannbehandling i Budapest - Lokal oppfølging og garanti i Norge

Utsett betaling - ikke behandlingen

Utsett betaling - ikke behandlingen

Du trenger ikke å utsette behandlingen hos oss. Vi tilbyr finasiering via CRESCO og du kan selv betale når det passer deg.

Les mer

TRYGG BEHANDLING PÅ NORSK KLINIKK I BUDAPEST

TRYGG BEHANDLING PÅ NORSK KLINIKK I BUDAPEST

Har du krav på refusjon fra HELFO gjelder samme regler som i Norge. Vi ordner alt det praktiske for deg, og du har samme forbrukerrettigheter som i Norge,

Les mer

Nå får du oppfølging og forundersøkelse ved vår klinikk i Tromsø.

Nå får du oppfølging og forundersøkelse ved vår klinikk i Tromsø.

Vår klinikk i Tromsø åpnet i mars 2015. Her tilbyr vi tannbehandling til lave priser, og pr. idag er vi blant de rimeligste i Norge. Her tilbyr vi oppfølging, og sjekk for de av våre pasienter som har vært i Budapest Vi har direkte oppgjør med HELFO.

Les mer

Våre klinikker

01

Budapest

I Budapest vil du hos oss finne, som den eneste på markedet, en norskeid klinikk i Budapest! Her får du norske garantier - forbrukerrettigheter og rettigheter hos HELFO. Budapest vil alltid være vårt rimeligste alternativ.

Les mer
02

Tromsø

Hvorfor må du reise til utlandet for å få tannbehandling til fornuftige priser? Kommer du til oss i vakre Tromsø så vil du kunne få god tannbehandling, til en fornuftig pris. Vi har følgelig direkteoppgjør med HELFO.

Les mer

følg oss på instagram

Følg oss på Facebook

følg oss på twitter

Budapest

-273° C

Budapest er uten overdrivelse en av Europas vakreste byer! Foruten god tannbehandling hos oss vil byen tilbye noe, til alle.

Les mer

Tromsø

-273° C

Tromsø er byen alle har et forhold til. Nordens Paris, Norges svar på Manhatten. Kjært barn, mange navn. Byen har alt, både bylivet, naturen og menneskene.

Les mer

Referanser

Likere - Tusen takk!

  • Maritjuni 23, 2015

    Hatt time hos dere i dag. Jeg uffet meg høylydt på turen til dere. Glemte meg helt av - da skrekken ikke lar seg stagge så lett. En turist foran meg hørte huffingen min og flyttet seg og sa…

  • Bodiljuni 16, 2015

    Kjære dokker på Budapest Klinikken. I dag hadde æ nesten hadd angst og redsel før kan æ sku igjennom av den behandlinga æ vet æ må. Med nokka så fantastisk under Therese sine hender hadde æ ikke…

  • Beatejuni 12, 2015

    Nå skal jeg være ærlig og si at å gå til tannlegen er absolutt ikke en av mine favorittsysler, men mitt møte med Budapest klinikken har vært en fornøyelse fra ende til annen . Alle er hyggelig og…

Budapest Klinikken – Norges gladeste tannklinikk

Budapest Klinikken – Hvert år tar over 2000 personer turen ned til oss for å få utført tannbehandling på vår norske klinikk i Budapest. Mange av de som kommer til oss har dårlige erfaringer fra f.eks skoletannlegen, noe som har forårsaket tannlegeskrekk, og et besøk hos tannlegen er da noe man gruer seg til og er alt annet en gledelig.

Les mer

2 521 Unike besøkende kommer til oss i Budapest. Hvert år.

81 Pasienter er hos oss i Budapest denne uken. 

51 Ansatte i Budapest jobber hver dag for å gi deg den beste behandlingen.

15 201 Liker oss på Facebook. Gjør du?